“SAĞLIKTA ŞİDDET YASASI BİZE NELER GETİRİYOR?” CANLI KONSEYİ...

“SAĞLIKTA ŞİDDET YASASI BİZE NELER GETİRİYOR?” CANLI KONSEYİ...

"SAĞLIKTA ŞİDDET YASASI BİZE NELER GETİRİYOR?"
CANLI KONSEYİ...

18 Nisan 2020 Cumartesi günü Saat 10.00'da Prof. Dr. Ateş KARA'nın moderatörlüğünde; Prof. Dr. Ali Rıza TÜMER'in sunumuyla "Sağlıkta Şiddet Yasası Bize Neler Getiriyor?" Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

Canlı Konseye Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org)'ndan, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'ndan, Romatoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan ROMATOLOJİM (www.romatolojim.org)'den, ACİL TIP DÜNYASI Platformu (www.aciltipdunyasi.org)'ndan, Deri ve Zührevi Hastalıklar Bilimsel ve Sosyal Platformu olan DERMATOLOJİ DÜNYASI (www.dermatolojidunyasi.org)'ndan, AKADEMİ ÜROLOJİ Platformu (www.akademiuroloji.org)'ndan, GÖĞÜS HASTALIKLARI AKADEMİSİ Platformu (www.ghakademi.org)'ndan, OFTALMOLOJİ DÜNYASI Platformu (www.oftalmolojidunyasi.org)'ndan, NÖROLOJİM Platformu (www.norolojim.org)'ndan, GERİATRİ DÜNYASI Platformu (www.geriatridunyasi.org)'ndan, KARDİYOLOJİ DÜNYASI Platformu (www.kardiyolojidunyasi.org)'ndan, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PSİKİYATRİM (www.psikiyatrim.org)'den, RADYOLOJİ DÜNYASI Platformu (www.radyolojidunyasi.org)'ndan KADIN DOĞUM AKADEMİ (www.kadindogumakademi.org)'den ve CERRAHİ DÜNYASI Platformu (www.cerrahidunyasi.org)'ndan katılabilirsiniz.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan programa moderatörümüz Prof. Dr. Ateş KARA ve konuşmacımız Prof. Dr. Ali Rıza TÜMER ANKARA'dan online olarak kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar.

Ekran önünde programı izleyen üyelerimiz arzu ederlerse chat ekranından konseye dahil olabilecekler.

Bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz program sırasında sorularınızı chat ekranından paylaşabilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Konu:Sağlıkta Şiddet Yasası Bize Neler Getiriyor?
Moderatör:Prof. Dr. Ateş KARA
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi,
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı,
Çocuk İnfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı
Konuşmacı:Prof. Dr. Ali Rıza TÜMER
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi,
Adli Tıp Anabilim Dalı
Tarih-Saat:18 Nisan 2020 Cumartesi, Saat: 10.00 - 11.30
Yer:www.pediatridunyasi.org
www.kbbdunyasi.org
www.romatolojim.org
www.aciltipdunyasi.org
www.dermatolojidunyasi.org
www.akademiuroloji.org
www.ghakademi.org
www.oftalmolojidunyasi.org
www.norolojim.org
www.geriatridunyasi.org
www.kardiyolojidunyasi.org
www.psikiyatrim.org
www.radyolojidunyasi.org
www.kadindogumakademi.org
www.cerrahidunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi